Senaste inläggen

Av gravid2017 - Onsdag 20 feb 10:08

Nu är Hilda tillbaka på förskolan. Hon verkade ha saknat det för hon blev glad när vi kom dit. Men innan vi kom dit skulle hon inte klä på sig. Det är så mycket strider just nu så jag vet inte vad jag ska göra. Det är som att hon inte ger sig förrän jag blir arg. Och mitt tålamod är ju inte det bästa just nu eftersom jag är höggravid. Jag hoppas det här lugnar ner sig innan bebisen kommer alltså. Men det är väl bara att härda ut. Som jag läste i "vattnet går" igår så är det nåt småbarnsföräldrar lär sig snabbt är att inget är beständigt när det gäller barn. Det är en mycket bra bok för övrigt när man väntar barn.

Så idag ska jag bara ta det lugnt. Ska packa lite i bb väskan tänkte jag. Fick sjuka förvärkar igår och då kände jag att det nog är dags att packa klart den.

ANNONS
Av gravid2017 - Tisdag 19 feb 11:05

Nu mår Hilda mycket bättre. Men eftersom hon äter sista på pencillinkuren idag så fick hon va hemma från förskolan idag med. Vi roar oss med att kolla på Pippi. Typ det enda vi har gjort i en veckas tid nu. Och hon blir fullständigt vansinnig om hon inte får se det. Hon testar alla gränser som finns just nu. Det hör väl till åldern antar jag. Men jag får ju gråa hår haha.

ANNONS
Av gravid2017 - Fredag 15 feb 13:39

Besöket på vårdcentralen gav att Hilda har öroninflammation. Min tjej va så duktig när doktorn undersökte henne. Sa ingenting. Doktorn va dessutom superduktig med barn. Så det va ett positivt besök. Så hon fick penicillin i 5 dagar och sen fick hon även hostmedicin. Tror att hostmedicinen gjorde verkan för hon har inte hostat nånting nu under middagsvilan. Idag sover hon åtminstone ordentligt. Så nu hoppas vi på att det ska vända och hon ska bli ordentligt frisk.

Av gravid2017 - Fredag 15 feb 09:58

Igår va det ju alla hjärtans dag som jag tror att ingen har missat. Jag hade ingen jättebra dag. Hilda sov middag en kvart och jag bröt ihop. Tror att hon varit sjuk hela veckan, dålig sömn och att jag till råga på allt är höggravid tog ut sin rätt. Jag och Fredrik skulle gå ut och äta på kvällen så Hildas farmor och farfar skulle passa henne. Fredrik fixade så dom kom lite tidigare så jag kunde vila. Väldigt tacksam över det, jag är så dålig på att be om hjälp. Men jag måste bli bättre på det och erkänna att jag inte orkar. Vi fick i alla fall en mycket trevlig kväll. Den va välbehövlig kan jag säga. Så tacksam att vi kunde göra det. Vi behövde göra nåt bara jag och Fredrik.
När vi kom hem sov Hilda. Hon har dock hostat en del men annars sovit bra. Behövde bara gå upp en gång till henne och det va vid 4. Sen sov hon till 8. Men hon är inte fräsch så vi har fått tid på vårdcentralen idag. Känns skönt att få det uppkollat innan helgen.

Hildas alla hjärtans dag presenter :)

På restaurang med min kärlek :)

Förrätten :)

Huvudrätten :)

Efterrätten :)

Av gravid2017 - Torsdag 14 feb 09:43

Jag tror jag får ångra mig om det där med att hon va på bättringsvägen. Febern steg igår kväll igen. Och hostan är ju inte att leka med. Så i natt fick hon sova i vår säng. När vi hade fått gå upp till henne 3 gånger på 45 minuter gav vi upp och la henne hos oss. Så vi har väl sovit okej i natt. Men jag vet ju varför jag inte samsover med mitt barn haha. Det är inget för mig. Jag tycker om att kunna röra mig som jag vill. I morse va febern uppe på 39 grader igen. Men med lite Alvedon fick jag i henne frukost och hon blev piggare. Meningen är att jag och Fredrik ska ut och äta ikväll när det är alla hjärtans dag. Men vi får se hur det blir. Jag mår lite sådär oxå. Magen krånglar.

Just nu myser vi framför Pippi som vanligt haha. Jag kommer kunna berätta allt om Pippi i sömnen efter den här sjukperioden haha.

Av gravid2017 - Onsdag 13 feb 11:03

Nu hoppas jag verkligen att hon är på bättringsvägen. Febern är nere på runt 38 och hon verkar piggare. Även om hon fortfarande inte vill äta så mkt. Hostan är hemsk så tänkte att vi skulle gå till apoteket och se om vi kan hitta nåt som hjälper mot det sen när hon sovit middag. Natten va rätt stökig. När klockan va 6 hämtade jag ner henne och la henne i vår säng. Och sen sov vi typ 2 timmar till. Det va skönt det. Men jag är rätt seg ändå idag.

Av gravid2017 - Onsdag 13 feb 01:11

Tredje natten i rad som jag är uppe mitt i natten. Det börjar bli rätt jobbigt men å andra sidan vet jag dom föräldrar som har det betydligt jobbigare och då är barnen inte ens sjuka. Hon sover ju bra när hon är frisk, det är jag väldigt glad för. Nu är det en rälig hosta som ställer till det. Febern gör säker sitt till att hon sover oroligt oxå. Vid 17 hade hon över 40 grader, då va hon riktigt påverkad. Tur att det finns Alvedon och att det hjälpte att ta ner febern lite. Nu ska jag försöka smita ut och hoppas att hon sover resten av natten.

Av gravid2017 - Tisdag 12 feb 15:15

Har varit hos barnmorskan idag, ett av dom sista besöken innan bebisen kommer hoppas jag. Allt såg bra ut och bebisen är fixerad. Så det känns bra.

Hilda hade klarat sig bra med farmor och farfar. Hon är inte så matglad idag men har väl ändå fått i sig lite. Men hon säger nej till det mesta. Men så länge hon dricker vatten är jag nöjd. Hon har haft runt 39 grader hela dagen idag. Så hon får stanna hemma från förskolan hela veckan så hon verkligen blir frisk.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se