Senaste inläggen

Av gravid2017 - 6 maj 2018 14:17

I helgen har jag varit hos mamma och pappa ensam. Min lillebror fyller 30 idag och igår hade vi överraskningsfest för honom. Vi bestämde att min sambo och Hilda skulle stanna hemma eftersom det va bäst för Hilda. Det blev en riktigt lyckad kväll. Och det va skönt att få vara lite ensam. Men såklart saknar jag Hilda när jag är iväg från henne. Men jag behöver få vara själv ibland oxå. Sen är jag alldeles för trött för att festa hela natten nu förtiden haha.

Veckan som kommer kommer bli ganska kaotiskt. Flyttdagen närmar sig med stormsteg. Så jag återkommer när vi har flyttat. För nu är det fullt fokus på det.

ANNONS
Av gravid2017 - 29 april 2018 14:20

Nu närmar sig flytten med stormsteg. Den här helgen har vi satsat på att packa så mkt som möjligt. Vi känner att vi är i fas så det är skönt. Sen är ju Fredrik ledig på tisdag så det är ju perfekt.

Tänk att på tisdag är det redan maj. Vilket betyder att Hilda snart är 11 månader. Jag förstår verkligen inte vart tiden har tagit vägen. Hon föddes ju nyss ju. Nu är hon en bestämd individ som kan krypa, ställa sig upp mot precis allting, säga mamma, pappa, tack, hej och vinka till allt och alla. Min underbara tjej <3

ANNONS
Av gravid2017 - 24 april 2018 14:01

Igår va vi på utflykt med öppna förskolan i skogen. Det va jättetrevligt. Skönt att komma ut lite. Det gick hur bra som helst och Hilda älskade det. Hon kröp runt en stund och käkade löv haha. Men det verkar som det tog hårt på henne för idag är hon väldigt trött haha. Men det är skönt för jag blev oxå rätt trött. Jag lider ju av pollenallergi så det blir ju värre när jag varit i skogen.

Av gravid2017 - 22 april 2018 18:13

Den här helgen har jag och hilda varit själva då Fredrik är i Zagreb med några kompisar. Jag bävade lite för hur det skulle gå men det har faktiskt gått över förväntan. Vi har haft det jättemysigt. Hildas farmor och farfar har avlastat mig endel då jag behöver få träna eftersom göteborgsvarvet närmar sig. Och sen har jag oxå varit på massage. Det behöver jag verkligen få unna mig. Det är så skönt att ha dom nära och dom ställer alltid upp. Vi har inte alltid samma åsikter och ibland behöver jag få säga ifrån. Som i fredags, men vi redde ut det och idag när dom va här kändes det mkt bättre. Jag tänker inte bara ta, jag har starka åsikter och dom kommer jag berätta oavsett om dom klarar av att ta det eller inte. Sån är jag.

Igår va jag och hilda och hälsade på en kompis till mig. Det va så mysigt. Va ett tag sen vi va där nu. Hon har fyra barn så det blir ju ganska intensivt haha.

Imorgon ska jag och Hilda åka med på en utflykt med öppna förskolan. Det ska bli roligt. Hoppas hilda tycker det med haha. Så vi ska ha matsäck med oss. Gillar att göra sånt och jag behöver göra sånt med hilda och komma ur min comfortzone. Se att hennes rutiner inte förstörs för att jag gör så en dag.

Av gravid2017 - 13 april 2018 10:56

Det blir visst väldigt sporadiskt jag skriver här. Livet rullar på. Flytten närmar sig med stormsteg och det är ganska mkt annat oxå så finns inte så mkt tid. Känns som allt sker den här våren. Men det är väl så det är, allt sker på en och samma gång.

Hilda utvecklas och det känns som det sker väldigt mycket hela tiden nu. Nu när våren har kommit har vi varit en del i lekparken och gungat. Hilda älskar det.

Över påsk va vi hos mina föräldrar. Tyvärr blev jag sjuk men annars va det hur mysigt som helst. Efter påsk fick hilda min förkylning men nu är hon oxå frisk så det är skönt.

Av gravid2017 - 6 mars 2018 14:08

I fredags blev den här lägenheten såld. Och det blir att vi flyttar till huset redan 9 maj. Så nu gäller det att ta tag i allt som ska göras. Det är ju inte bara att packa ner och flytta. Mycket att tänka på. Men det ska bli så underbart. Att få ha sitt egna. Även om jag trivs bra i den här lägenheten. Men hus är ju ändå hus. Så är ju det bästa att vi kommer få plats. Det börjar kännas trångt här nu. Och någon gång i framtiden vill vi ha syskon till hilda och det hade känts ganska omöjligt om vi bott kvar här. Men nu så haha.

Av gravid2017 - 2 mars 2018 10:51

Nu va det visst en månad sen jag skrev här igen. Vi blev sjuka hela familjen och det höll väl på i typ 2 veckor så det va rätt kämpigt. Så det tog ett tag innan orken återvände. Sen har det hänt en annan stor grej i vårat liv. Vi har köpt hus :) Så mkt tid har gått till att försöka få sålt den här lägenheten. Och nu har vi nog lyckats. Papprena ska skrivas idag så efter det kan vi andas ut lite och börja packa ner det här hemmet. Vi flyttar i slutet på maj om allt går som det ska. Så det ska bli så spännande. En dröm går verkligen i uppfyllelse. Hilda ska få växa upp i ett hus precis som jag och hennes pappa gjort. Det känns så bra :)

Av gravid2017 - 25 januari 2018 18:14

Just nu har Hilda det rätt kämpigt med sina tänder vilket gör att hon inte är på sitt vanliga soliga humör. Hon sover helt okej på nätterna och så så det är inte det. Men hon är klängig under dagarna på ett sätt hon inte har varit innan och som jag inte är van vid. Hon sover heller inte lika mkt under dagen heller. Idag har hon inte ätit mycket alls, vilket gör mig lite frustrerad även om jag vet att det inte är så farligt. Det som händer är att hon vill äta på natten då haha. Och det får vi väl stå ut med. Vet dom som har det så mycket jobbigare, så jag klagar verkligen inte. Men det gör så ont i mamma hjärtat att se min tjej ha ont. Läggningarna har blivit mkt krångligare, vilket säkert är en fas som så mycket annat. 

Men min föräldralediga vardag rullar på. Jag njuter för fullt :) 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se