Alla inlägg under mars 2019

Av gravid2017 - Söndag 10 mars 14:39

Igår bestämde en av mina bästa kompisar att hon skulle komma ner på ett spontanbesök. Va ett tag sen vi sågs så det va kul. Dessutom hade hon inte sett huset innan så kul att kunna visa det med. Hilda tyckte det va kul med besök. Hon gillade verkligen Emelie. Men nu har hon åkt hem. Fredrik och Hilda är ute och träffar Fredriks syster och barn som är här från Tyskland. Så jag sitter i soffan och tar det lugnt. Det va skönt med ett avbrott från att bara Vänta på bebisen. Så spontanbesöket bröt av på ett bra sätt.

ANNONS
Av gravid2017 - Lördag 9 mars 07:41

Den i särklass vanligaste frågan när folk ser att jag är gravid är: "Vet ni vad det blir?" Men nej det vet vi inte. Vi visste inte med Hilda heller och jag gillar spänningen. Jag är sjukt nyfiken i vanliga fall men inte i det här fallet. Det blir ju vad det blir. Dessutom är det en motivation under förlossningen att inte veta. Med Hilda visste jag från att jag plussade att det va en tjej och den här gången känner jag på mig att det är en kille. Vi får se om magkänslan stämmer även den här gången. Alla runt omkring tror oxå att det är en kille. Sen är det flera saker som skiljer graviditeterna åt. Framförallt är det hjärtljuden, Hilda hade mkt högre än vad den här bebisen har. Sen har jag inte alls samlat på mig lika mkt vätska som förra gången. Jag skulle nog kunna ha förlovningsringen fortfarande egentligen men jag har tagit av mig den i fall att. Med Hilda fick jag typ ta av den i v.20 Hade stödstrumpor typ halva graviditeten med henne, nu känner jag inget behov. Så är det en tjej till blir jag väldigt förvånad haha.

ANNONS
Av gravid2017 - Fredag 8 mars 13:40

Idag är Hilda ledig från förskolan så vi har först varit på öppna förskolan på förmiddagen och nu myser vi framför Pippi eftersom Hilda inte ville sova middag idag. Hon verkade trött men icke. Men hon behöver ta det lite lugnt ändå. Och mamman med känner jag haha. Jag hade en jobbig natt. Vaknade stup i kvarten. Hilda sov okej, hon skrek dock till några gånger. Hon hade dock en jobbig kväll innan hon somnade. Hon åt dåligt med middag och va jättehungrig när hon skulle sova. Men efter lite mat gick det bra.

Av gravid2017 - Torsdag 7 mars 10:49

Nu är jag verkligen less på att vara gravid. I tisdags hade jag onda sammandragningar och trodde det va på gång men när jag gick och la mig på kvällen avtog allt och efter det har det varit rätt lugnt. Så frustrerande när det inte vill sätta igång på riktigt. Jag är otymplig och kan ju inte röra mig som jag vill. Känner mig som en rätt dålig mamma som inte orkar med Hilda som jag vill. Men som tur är älskar hon sin förskola så det är skönt. Hon pratar om skolan och sin fröken Mia rätt mycket. Det värmer hjärtat <3

Så glad att Fredrik förstår att jag har en tuff tid just nu. Igår kom han hem med en present. En bok och 2 trisslotter. Jag blev verkligen jätteglad. Det behövde jag :) Är så glad att han finns där även om jag inte alltid är så lätt att leva med.

I natt drömde nog Hilda En del. Hon vaknade i panik och bara skrek. Tog en timme innan jag fick henne att somna om. Sen hade jag precis somnat om när hon började skrika igen. Men då gick Fredrik upp och då gick det snabbare som tur var. Sen sov hon till nästan 8 så det va skönt. Men jag är lite trött idag. Så ska nog äta lunch snart och sen vila en stund innan jag hämtar henne.

Av gravid2017 - Måndag 4 mars 10:35

Idag är jag i v.38+4 Samma dag som Hilda kom. Men eftersom jag blev igångsatt med henne så kan jag ju inte räkna med att det ens är på gång nu. Har inga värre känningar än jag haft innan så jag får väl räkna med att gå över tiden. Lika bra att räkna med det.

Jag och Hilda har varit ute en sväng. Hilda älskar verkligen att vara ute. Nu tar vi det lugnt framför Pippi. Kände att vi båda behövde det haha. Hon sov länge imorse men verkar ändå lite trött. Så får se om det blir nån middagsvila eller inte.

Av gravid2017 - Söndag 3 mars 09:18

I fredags va jag på aw hos min kollega. Det va riktigt trevligt. Vi va ganska många och många jag inte träffat på väldigt länge. Så det va kul. Skulle inte bli så länge för min del men jag kom hem klockan 23 haha. Så gårdagen va rätt seg. Men det va det värt.

Igår tog vi det mest lugnt. Fredrik och Hilda va och badade på morgonen. Va ju två veckor sen hon va på simmet nu men det hade varit kul. Sen va vi ute en stund på eftermiddagen. Idag ska Fredrik, Hilda och mina svärföräldrar ut en sväng på eftermiddagen. Jag stannar hemma för jag känner att jag inte orkar. Det är så tråkigt för jag vill ju vara med mitt barn men jag är glad att hon har en engagerad pappa. Bättre jag får ladda mina batterier när han är hemma och kan va med henne när han är på jobbet.

Av gravid2017 - Fredag 1 mars 08:19

Nu är månaden här då vi kommer bli 4 i familjen. Jag tänker inte gå över så det blir en april bebis, det säger jag då bara. Nu har bebisen 13 dagar på sig att titta ut haha. Dom här förvärkarna jag har lurar mig varje dag så jag vågar inte hoppas på att det är på gång längre haha.

Idag är Fredrik ledig men han ska handla och städa så vi får det gjort. Så glad att han tar ett större ansvar för hemmet nu när jag inte orkar. Jag och Hilda ska gå till öppna förskolan tänkte jag. Se om hon vill sova idag eller hur det blir. Sen ikväll ska jag till min kollega på aw. Hon har bjudit massa gamla kollegor oxå så det ska bli riktigt kul. Sen kommer jag väl inte orka så länge men en liten stund blir bra det med.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se