Alla inlägg under januari 2019

Av gravid2017 - Tisdag 15 jan 09:56

Idag är jag trött. Hilda vaknade runt 3 i natt och det visade sig att blöjan läckt så antagligen därför hon vaknat. Hon fick ny blöja och la sig ner men sen tog det tid. Hon somnade flera gånger men varje gång jag skulle gå ur rummet så vaknade hon och skrek. Så vid 4.30 kunde jag äntligen gå ner och lägga mig. Men sen hade jag svårt att somna om. Somnade nog vid 5.30 när Fredrik skulle gå upp. Sen sov Hilda till 7.30 så jag fick väl åtminstone 2 timmar till. Men nu har det kommit ikapp känner jag. Hilda är ju på förskolan idag med så jag kan ju passa på att vila lite till. Lämningen gick lite sämre idag. Hon blev ledsen men tror hon tystnade innan jag lämnat förskolegården. Hoppas det går bra idag med. Man är ju lite nervös att dom ska ringa och att det inte funkar.

ANNONS
Av gravid2017 - Måndag 14 jan 10:35

I lördags började simmet för Hilda. Det märktes att hon hade saknat det. Hon blev så glad när vi gick ner i bassängen. Så det gjorde nog inget att vi drog upp henne halv 7 på morgonen haha. Senare under dagen åkte jag och Fredrik och kollade på bil så då fick Hilda leka med farmor och farfar. Sen bjöd vi farmor och farfar på middag.

Igår va vi i Kristianstad och hälsade på Hildas faddrar och deras trillingar. Hilda tyckte det va jättekul med bebisarna och skulle stoppa in nappen hela tiden. En mycket trevlig dag.

Idag har jag lämnat Hilda på förskolan för första gången. Lämningen gick hur bra som helst. Hon vinkade lite och sen tog hon den ena pedagogen i handen och gick iväg. Kändes dock jättekonstigt för mig. Men så skönt att det gick bra. Fick en bild från förskolan att allt går bra och hon leker och är glad. Så det känns riktigt bra i hjärtat. Så jag kan med gott samvete ta det lugnt.

ANNONS
Av gravid2017 - Måndag 14 jan 10:27

I lördags tog vi äntligen tag i det här med att byta bil. Vi har diskuterat det ett bra tag så nu gjorde vi slag i saken. En BMW serie blev det. Vi har ju en BMW 3 serie nu så blir inte så stor skillnad. Men nu är det automat, vilket jag är skitnöjd med. Har tjatat på Fredrik om att jag vill ha det när vi byter bil och nu blev det så. Vi hoppas att vi kan hämta bilen på onsdag. Dom ska montera en dragkrok på den så därför får vi vänta lite. Men ska bli skönt när vi får den.

Av gravid2017 - Fredag 11 jan 13:01

Nu är jag inne i v.32 så det rullar på. Typ 2 månader kvar. Det börjar bli riktigt tungt nu. Jag känner mig väldigt osmidig och otymplig. Svårt att böja mig ner. Foglossningen är inte rolig heller men det är ju bara att kämpa på känner jag. Bebisen rör sig som den ska och det känns bra. Men jag längtar till förlossningen nu så jag kan få tillbaka min kropp. Jag saknar den.

Av gravid2017 - Torsdag 10 jan 13:06

Den här veckan har vi börjat skola in Hilda på förskolan. Det känns riktigt bra. Hon verkar stormtrivas och bryr sig inte så mycket om mig. Sovningen funkar oxå bra. Lite krånglig innan hon somnar men annars går det bra. Nästa vecka ska jag lämna henne ska bli spännande och se hur det går.

Glukosbelastningen gick bra när jag gjorde om den förra veckan. Värdet va normalt den här gången så det känns skönt. Behöver jag inte tänka på det mer.

Just nu är jag lite sur på försäkringskassan och läkaren på mvc. Försäkringskassan vill ha komplettering av läkarintyget men läkaren är inte där förrän i slutet av januari. Så jag lär ju inte få några pengar på evigheter om de ens godkänner det. Det återstår ju att se.

Av gravid2017 - Onsdag 2 jan 09:17

Nu har det redan hunnit bli nytt år. Julen firade vi hos mina föräldrar i Västergötland. Mysigt som vanligt. Hilda fick massa julklappar och va riktigt nöjd med det. Nyår firade vi hemma bara vi i familjen. Mysigt det oxå. Hilda somnade dock rätt sent för att vara henne. Så hon startade året med att för första gången i sitt liv inte sova på dagen. Det gick faktiskt över förväntan. Hon somnade ju iofs innan 18.30 igår men sov faktiskt till 7.15 i morse så det va skönt.

Känns som 2018 bara sprang fram. Hänt massa såklart. Det gör gärna det när man har småbarn haha. Nu ser vi framemot 2019. Vet redan nu att det kommer bli ett spännande år.

Innan jul gjorde jag glukosbelastningen som alla gravida i Skåne får göra runt v.28 Tyvärr va mitt värde högt så idag gör jag om det. Håller tummarna för att det är bättre idag. Fredrik skulle ju egentligen börjat jobba idag men han fick ta ledigt idag med för att jag skulle kunna göra det här. Så imorgon börjar han jobba. Nästa vecka ska Hilda skolas in på förskolan. Det ska bli spännande.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se